Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, je bewust worden van je lichaam.

Cesartherapie Animee biedt u verschillende massages aan. Spanningen en stress vloeien weg, gewrichten versoepelen en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ervaar de weldaad voor uw lichaam en na de massage voelt u zich een ander mens!

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage, Ontspanning massageDeze massage heeft een ontspannend en kalmerend effect op lichaam en geest. Kom even los van uw dagelijkse stress. Ook bevorderd de massage de doorbloeding en helpt het uw lichaam afvalstoffen af te voeren.

Sportmassage
SportmassageSportmassage is een stevige massage met als doel klachten te verminderen, voorkomen en herstel te bevorderen. Tijdens de massage krijgt elke spier specifiek aandacht en worden probleemgebieden en spierknopen extra onder handen genomen. De massage komt tot diep in de spieren en maakt veel los.

Hotstone Massage   Een hotstone massage is een diepwerkende massage met verwarmde vulkanische basalt stenen. Deze houden de warmte lang vast en stralen dit tot diep in de spieren uit. Hierdoor worden de spieren verzacht, werkt het ontgiftend en ontspant lichaam en geest.

Lomi Lomi Massage
Lomi Lomi massage is een rustige en Lomi Lomi massageritmische Hawaiiaanse massage, gericht op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die wordt uitgevoerd door lange en vloeiende bewegingen te maken over de volledige lengte van het lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de  onderarmen. Deze bewegingen worden soms vergeleken met de golven van de zee en is zeer ontspannend.

Tarieven

Behandeling Duur Tijd
Massage* 30 min € 30,-
Massage* 60 min € 50,-
Massage* 90 min € 70,-

*Niet vergoed vanuit uw verzekering

Cadeaubon
Wilt u iemand eens verwennen met een lekker ontspanningsmoment?
Geef dan een massage cadeaubon! U kunt zelf bepalen welke waarde u de bon wilt geven.

Vragen? Neem gerust contact op.