Therapeut cesartherapieMijn naam is Yvonne Jongen en ik ben woonachtig in Biddinghuizen. Van jongs af aan wilde ik al graag mensen helpen.  Met veel plezier heb ik de opleiding Oefentherapie Cesar gevolgd en gaandeweg is mijn passie voor het vak steeds groter geworden. Ik ben ervan overtuigd dat met Cesartherapie vele klachten voorkomen, verlicht of verholpen kunnen worden. In oktober 2016 heb ik de deuren van Cesartherapie Animee geopend. Daarnaast ben ik werkzaam bij Cesartherapie Wezep en geef ik groepsles voor de Reumapatiëntenvereniging Randmeren in zwembad Overboord.
 
Het mooie aan mijn vak vind ik dat het gehele lichaam en beweeggedrag wordt meegenomen tijdens de behandeling. Zo wordt niet alleen de klacht zelf behandeld, maar ook de achterliggende oorzaak. Door samen met de cliënt te werken aan zijn klacht en houdings- en bewegingspatronen leert de cliënt hoe hij ermee om kan gaan en verdere problemen kan voorkomen. Zo is de therapie op lange termijn effectief en kan de cliënt zijn eigen klacht beheersen.
 
Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en de kwaliteit te garanderen doe ik regelmatig cursussen. Zo breid ik mijn kennis uit en houd ik de kwaliteit op peil. Hiervoor ben ik ook aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.
 
Specialisaties en cursussen: 
  • Slaapoefentherapie
  • Klachten Fybromyalgie, Whiplash en Chronische vermoeidheid
  • Psychosomatisch Oefentherapie

oefentherapeutslaapoefentherapie